SHE: So Highly Esteemed

SHE is een beweging voor en door vrouwen, geleid door de kracht van de Heilige Geest.

So Highly Esteemed betekent ‘zo enorm hoog gewaardeerd!’ Wij geloven dat de vrouw opnieuw haar waarde gaat ontdekken. Ons verlangen is dat iedere vrouw in haar specifieke bestemming en kracht zal gaan wandelen.

We zijn gestart met het organiseren van vrouwenavonden en -dagen. Op al onze events kun je in ieder geval het volgende verwachten:
Relatie, vriendschap, humor, aanbidding, het Woord, ruimte voor persoonlijke aandacht en gebed. Alles in een atmosfeer die je verwacht bij een vrouwenavond, en natuurlijk hebben we chocolade!

De events zijn open voor iedere vrouw! Neem elke keer gerust je buurvrouw, vriendin of moeder mee. Iedere vrouw is van harte welkom. We willen graag alle vrouwen in Amersfoort en omstreken bereiken met de liefde van Jezus.

~ Het eerstvolgende SHE event is op vrijdag 14 juni. We hebben het cabaretduo Eer&Nan uitgenodigd om hun voorstelling die avond te vertonen.
Klik hier voor meer informatie en het boeken van je tickets.
Wees er snel bij: vóór 1 mei betaal je slechts €6,50! Na deze datum kost je ticket €8,50. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers, en na afloop een hapje en drankje.

We zien uit naar jouw komst!

Namens het team,
Marja van Keulen
Joke Kroeske
Esther Arentsen

EERSTVOLGEND EVENT: 14 juni SHE Vrouwenavond met cabaretduo Eer&Nan

CONTACTFORMULIER

Ik geef Rafaël Amersfoort toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken t.b.v. het functioneren van de gemeente. Deze informatie wordt in de administratie (leden, financiële en bedieningen) vastgelegd en gebruikt. Deze gegevens worden niet buiten de gemeente verspreid.