SHE: So Highly Esteemed

SHE is een beweging voor en door vrouwen, geleid door de kracht van de Heilige Geest.

So Highly Esteemed betekent ‘zo enorm hoog gewaardeerd!’ Wij geloven dat de vrouw opnieuw haar waarde gaat ontdekken. Ons verlangen is dat iedere vrouw in haar specifieke bestemming en kracht zal gaan wandelen.

We zijn gestart met het organiseren van vrouwenavonden en -dagen. Op al onze events kun je in ieder geval het volgende verwachten:
Relatie, vriendschap, humor, aanbidding, het Woord, ruimte voor persoonlijke aandacht en gebed. Alles in een atmosfeer die je verwacht bij een vrouwenavond, en natuurlijk hebben we chocolade!

De events zijn open voor iedere vrouw! Neem elke keer gerust je buurvrouw, vriendin of moeder mee. Iedere vrouw is van harte welkom. We willen graag alle vrouwen in Amersfoort en omstreken bereiken met de liefde van Jezus.

~ De laatste She Vrouwenavond was op vrijdagavond 9 november met Ilke Peh. Zij sprak over “Jij bent Gods meesterwerk.”
We kijken terug op een prachtige avond waarvan we al diverse mooie getuigenissen hebben gehoord wat God in de levens van vrouwen heeft gedaan tijdens deze avond.

~ Het eerstvolgende event is op zaterdag 16 maart, dit zal een She Vrouwendag worden! De ochtend zal gevuld worden met ontmoeting, aanbidding en onderwijs. Na de lunch zullen er workshops zijn.
Je kunt je nú aanmelden via deze link. LET OP: VOOR DEZE DAG BOEK JE 2 TICKETS! Eén voor de dag zelf, en één voor 1 workshop naar keuze.

We zien uit naar jouw komst!

Namens het team,
Marja van Keulen
Joke Kroeske
Esther Arentsen

EERSTVOLGEND EVENT: 16 maart SHE Vrouwendag

CONTACTFORMULIER

Ik geef Rafaël Amersfoort toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken t.b.v. het functioneren van de gemeente. Deze informatie wordt in de administratie (leden, financiële en bedieningen) vastgelegd en gebruikt. Deze gegevens worden niet buiten de gemeente verspreid.