“ALS RAFAEL AMERSFOORT WILLEN WE IMPACT HEBBEN OP ONZE OMGEVING
EN DE LIEFDE VAN JEZUS CHRISTUS UITSTRALEN.
WE ZIJN GEMAAKT OM EEN VERSCHIL TE MAKEN IN DEZE WERELD.”OUTREACH

Als Rafaël Amersfoort willen we impact hebben op onze omgeving en de liefde van Jezus Christus uitstralen. We zijn gemaakt om een verschil te maken in deze wereld. Om de handen en voeten van Jezus te zijn. Individueel, maar ook als gemeente. We doen dat op de volgende manieren:

LOVE IN ACTION – STRAATACTIE

Love in Action. Dat betekent: zijn zoals Jezus op deze aarde. Hij ging rond ‘goed doende en genezende’. De straat is onze plek om te oefenen in deze levensstijl. Onder begeleiding van ervaren mensen spreken we Amersfoorters aan. We vragen naar hun geloof. We bieden gebed aan, bijvoorbeeld voor genezing. En we bieden redding aan in de ontmoeting met Jezus Christus. Geweldig!
We verzamelen één keer in de maand in de Langestraat op donderdag om 19.30u. Wil jij ook mee? Hou de agenda in de gaten!

WARM HART

Iedere zaterdagochtend zet een groepje vrijwilligers van Warm Hart zich in voor de dak- en thuislozen in het centrum van Amersfoort. Warm Hart biedt dak- en thuislozen een gezellig praatje, een bak koffie en een lekkere maaltijd.

Jij kunt ook meehelpen bij Warm Hart. Geef je op via het contactformulier of meld je aan bij de informatiebalie in de foyer.

Rafael-begroeting
Rafael-Amersfoort
Rafael-Samen
13600212_1042163642526871_7548937751847166640_n
Logo de voorraadschuur
unnamed

DE VOORRAADSCHUUR

De Voorraadschuur is ontstaan uit Warm hart en ProDeo, beide bedieningen gericht op praktiserend christen zijn.

De Voorraadschuur richt zich op mensen die (tijdelijk) niet kunnen rondkomen om wat voor redenen ook, maar niet in aanmerking komen voor de Voedselbank.
Wij bieden als gemeente hierin een helpende hand. We hebben de opdracht om voor elkaar te zorgen zodat niemand gebrek heeft.
Ook mensen van buiten Rafaël komen in aanmerking. Een intake is onderdeel van de procedure en wordt na enige maanden geëvalueerd.

Elke zondag staat de winkelwagen buiten of binnen.  Gemeenteleden kunnen meegenomen houdbare producten en verzorgingsproducten in deze kar deponeren.
Klik hier voor het boodschappenlijstje.

Uitgifteavond is dinsdagavond om de week van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Contactpersonen: Jos en Joke van t Hof, Amelita Kamerman, Carlos Verhorst.
Contactgegevens: 06-50570143.

Ook hebben we een eigen Facebookpagina en een mailadres voorraadschuur@rafaelamersfoort.nl.