“WIJ WILLEN JE HELPEN OM JE IN JE DAGELIJKS LEVEN TE LATEN LEIDEN DOOR DE HEILIGE GEEST”

ONDERWIJS & GROEI

Wij willen je graag toerusten om te wandelen in jouw bestemming als zoon of dochter van God. Wij zetten ons voor je in, zodat je fundament in Christus sterk wordt. Wij willen je helpen om je in je dagelijks leven te laten leiden door de Heilige Geest. Zodat je gesterkt wordt in je geloof. Kortom: samen groeien in Gods wijsheid en leren uitstappen in de uitdagingen die God voor je heeft.

GROEIACADEMIE

In de Groei Academie helpen we je groeien in het beter leren kennen van God, groeien in wijsheid, ontwikkelen van geestelijk inzicht en toename in de kennis van Zijn wil voor jouw leven (Kol 1:9-11)

Dat gebeurt in een klimaat van bekrachtiging door de Heilige Geest, zodat die groei zich afspeelt in je hoofd, je hart en je handelen. We verlangen er naar je toe te rusten voor een vruchtbaar leven.

We maken gebruik van het trainingsmateriaal dat afkomstig is van de cursus “Discipelschap en Evangelisatie” die recentelijk ontwikkeld werd door Charis Bible College.

Klik hier voor de planning en inhoud van de avonden.

HUWELIJKSCURSUS

Ben je getrouwd? Dan is de huwelijkscursus voor jou. Zes avonden ga je samen met je partner in gesprek over het huwelijk en relaties. Wij (en jullie) praten over essentiële onderwerpen als communicatie, seksualiteit, conflicthantering, opvoeding en veel meer met diepgang en een stevig stuk humor.

Elk goed huwelijk is het waard om verbeterd te worden! Investeer daarom in je huwelijk!

CONTACTFORMULIER