“KINDEREN EN JONGEREN ZIJN DE TOEKOMST VAN DE KERK!”

0-4 JAAR

Een enthousiast team zorgt op zondagochtend voor de baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar. Kinderen zijn vanaf 9:45 uur welkom en kunnen uiterlijk om 11:45 uur weer opgehaald worden.

4-12 JAAR

De kinderen van de basisschoolleeftijd hebben iedere zondag hun eigen Kerk voor Kinderen. Wij willen kinderen al op jonge leeftijd meenemen in een ontmoeting met God, hen leren bidden en te functioneren in de gaven van de Heilige Geest. In ons programma hebben we naast aanbidding en een spreker, ook een gebedskamer waar je komt voor gebed of een goed gesprek. Tot slot kun je je uitleven in drama, dans en sport & spel!

De kinderen zijn verdeeld in 4 groepen: groep 1 & 2, groep 3 & 4, groep 5 & 6 en groep 7 & 8. De Kerk voor Kinderen begint om 10:00 uur. Als je nieuw bent: meld je dan even met één van je ouders bij de balie in de foyer. Ben jij tussen de 4-12 jaar en lijkt je dit supertof? Gaaf als jij mee komt doen!

12-25 JAAR

Het doel van Impact is om jongeren en jongvolwassenen te helpen in hun bestemming te komen, om vriendschappen te ontwikkelen en te groeien in hun eigen relatie met God. Eén keer per maand is er op zondagmiddag tussen 15:00 – 19:00 uur een jongerendienst. Dan is er aanbidding onder leiding van onze eigen jongerenband, een korte overdenking, verwerking, een lekkere maaltijd en gezellige ontspanning.

Kleine groepen

De Impactjongeren komen ook samen in kleine groepen:

  • Rock Solid is er voor tieners van 11 t/m 14 jaar (1x per maand op zondag)
  • Kleine groepen zijn er voor tieners van 15 t/m 18 jaar (1x per maand op zondag)
  • Goud is de jongerengroep voor 18+ers (elke 2 weken op vrijdagavond)

Op kamp

Eén keer per jaar gaan de kinderen van groep 5-8 op Kingskamp. Impact organiseert ieder jaar een jongerenweekend.

WIL JE MEER WETEN?

Vul het contactformulier op deze site in met je vraag, opmerking of aanmelding. Je krijgt dan zo snel als mogelijk is een reactie van de betreffende kinder- of jongerenleider. Of loop na de zondagsdienst even langs bij de informatiebalie in de foyer.

Met ondertekening van dit formulier geef ik Rafaël Amersfoort toestemming om: • alle door mij verstrekte informatie te gebruiken t.b.v. het functioneren van de gemeente. Deze informatie wordt in de administratie (leden, financiële en bedieningen) vastgelegd en gebruikt. Deze gegevens worden niet buiten de gemeente verspreid. • foto- en filmmateriaal waarop ik herkenbaar ben te gebruiken. Voor overige info zie onze privacyverklaring op https://rafaelamersfoort.nl/privacy-statement/.