“KINDEREN EN JONGEREN ZIJN DE TOEKOMST VAN DE KERK!”

0-4 JAAR

Een enthousiast team zorgt op zondagochtend voor de baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar. Kinderen zijn vanaf 9:45 uur welkom en kunnen uiterlijk om 11:45 uur weer opgehaald worden.

4-12 JAAR

De kinderen van de basisschoolleeftijd hebben iedere zondag hun eigen Kerk voor Kinderen. Wij willen kinderen al op jonge leeftijd meenemen in een ontmoeting met God, hen leren bidden en te functioneren in de gaven van de Heilige Geest. In ons programma hebben we naast aanbidding en een spreker, ook een gebedskamer waar je komt voor gebed of een goed gesprek. Tot slot kun je je uitleven in drama, dans en sport & spel!

De kinderen zijn verdeeld in 4 groepen: groep 1 & 2, groep 3 & 4, groep 5 & 6 en groep 7 & 8. De Kerk voor Kinderen begint om 10:00 uur. Als je nieuw bent: meld je dan even met één van je ouders bij de balie in de foyer. Ben jij tussen de 4-12 jaar en lijkt je dit supertof? Gaaf als jij mee komt doen!

12-25 JAAR

Het doel van Impact is om jongeren en jongvolwassenen te helpen in hun bestemming te komen, om vriendschappen te ontwikkelen en te groeien in hun eigen relatie met God. Elke 1e en 3e zondag van de maand is er op zondagavond tussen 18:30 – 20.15 uur een jongerendienst.

Elke jongere vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs is van harte welkom!

 

Schermafbeelding 2018-10-03 om 12.08.30

VEILIGHEIDSBELEID 

Voor het gehele kinder-en jongerenwerk hebben wij een Veiligheidsbeleid opgesteld. Klik hier om dit te lezen.

WIL JE MEER WETEN?

Vul het contactformulier op deze site in met je vraag, opmerking of aanmelding. Je krijgt dan zo snel als mogelijk is een reactie van de betreffende kinder- of jongerenleider. Of loop na de zondagsdienst even langs bij de informatiebalie in de foyer.

Ik geef Rafaël Amersfoort toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken t.b.v. het functioneren van de gemeente. Deze informatie wordt in de administratie (leden, financiële en bedieningen) vastgelegd en gebruikt. Deze gegevens worden niet buiten de gemeente verspreid.