ZAALHUUR

Rafaël Amersfoort is eigenaar van een schitterend kerkgebouw. En dit delen we graag met anderen. Je kunt een van de zalen of het hele gebouw huren, bijvoorbeeld voor een congres, conferentie of als trouwlocatie.

Grote zaal

In de grote zaal zijn 850 zitplaatsen. De zaal heeft een podium en je kunt hier gebruik maken van de modernste geluids- en presentatietechniek.

Kleine zalen

Daarnaast zijn er 8 zalen met een capaciteit variërend van 20 tot 100 zitplaatsen. Een deel van deze zalen is voorzien van beamer en een geluidsinstallatie.

OVERIGE

Spreekkamers

We hebben ook een aantal kleinere spreekkamers te huur voor 1 op 1 gesprekken.

Catering

Voor de catering zijn er veel mogelijkheden. We kunnen een kopje koffie of thee regelen, maar ook complete maaltijden. Maar je mag ook zelf de catering regelen en gebruik maken van onze keuken.

Informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden en reserveren? Neem dan contact op met: Eric van Houten eric@rafaelamersfoort.nl.

CONTACTFORMULIER

Ik geef Rafaël Amersfoort toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken t.b.v. het functioneren van de gemeente. Deze informatie wordt in de administratie (leden, financiële en bedieningen) vastgelegd en gebruikt. Deze gegevens worden niet buiten de gemeente verspreid.