Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spreker Wybren van Keulen

zondag 21 januari om 10:00 - 12:00

The more you rest, the more I roar

We spreken al enige weken over The Roar of the Lion. Zowel Richard als Simeon hebben dit thema uitgepakt en verdiept.
Komende zondag deel 3: Jezus, de Leeuw van Juda, zegt: The more you rest, the more I roar.
Gods Koninkrijk werkt vaak zo anders dan we verwachten: moeten wij rusten zodat Hij kan brullen?! Wat moet ik dan doen of juist laten? Waarom kan Hij dan beter of meer brullen?
En wat heeft deze rust met de “belofte om zijn rust binnen te gaan” (Hebr. 3 en 4) te maken? En wat is de Sabbat eigenlijk in dit verband?
In deze preek gaan we op zoek naar de betekenis van deze rust. En hoe je in die rust komt! En tot slot wat God kan doen als wij in die rust zijn!

PS Hieronder is een gedeelte uit een profetie die we kregen tijdens een conferentie in Harrogate, Engeland. Vandaar de titel van deze preek. En vandaar de titel in het Engels.

“So I declare that the roar is in the rest for you guys, it’s not going to be in the blaze of striving. He said the roar is in the rest. The more that you rest the more that I roar. The more that you rest the more that I roar!
Vertaling: “Dus ik verklaar dat het gebrul in de rust is voor jullie, het zal niet in het vuur van het streven zijn. Hij zei dat het brullen zal plaatsvinden in de rust. Hoe meer jullie rusten, hoe meer Ik brul (2x).“

Gegevens

Datum:
zondag 21 januari
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie: