Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Evangelisatie training

31 mei 2018 om 19:30 - 21:00

“Je kunt uren over Jezus praten, maar als je iemand een ontmoeting geeft met de Koning ben je uitgepraat.” Er is weinig mooiers dan levens van andere mensen veranderen. Maar hoe doe je dat dan op een begrijpelijke manier voor de ander en op een manier die bij jou past? Daar is maar een manier voor om te ontdekken. Door het te doen! Tijdens de praktijk training leer je deze drie dingen goed te doen:

  1. Het evangelie vertellen
  2. De kracht van God demonstreren
  3. Uitnodigen voor de samenkomst/Alpha cursus

De straat is onze plek om te oefenen te doen wat Jezus deed. Onder begeleiding van ervaren mensen (die te hulp schieten met raad en daad) spreken we Amersfoorters aan. We tonen oprechte interesse en vragen naar hun geloof. We bidden met mensen voor genezing, we bieden redding aan in de ontmoeting met Jezus Christus en we nodigen de mensen uit om naar de samenkomst te komen. Geweldig!

We verzamelen op donderdag om 19.30u vóór de Kruidvat/Jac Hensen (Langestraat 116). Het is dan koopavond in de stad. De praktijk training duurt tot 21.00u. Wil je gebruik maken van een klapstoel (een erg handig stuk gereedschap om voor ongelijke benen te bidden) dan is opgeven vooraf handig via matthias@rafaelamersfoort.nl, dan komt er een extra stoel mee.

Gegevens

Datum:
31 mei 2018
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
,