Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

24 uur Gebed en Aanbidding

vrijdag 11 januari om 20:00 - zaterdag 12 januari om 20:00

Op vrijdag 11 januari 2019 om 20:00 uur willen we starten met 24 uur van gebed en aanbidding. Iedereen is van harte uitgenodigd om (een gedeelte) mee te bidden!

Wij geloven dat 2019 een bijzonder jaar gaat worden van toenemende eenheid en doorbraken voor Gods Koninkrijk. Als gemeente maken we deel uit van een groter plan van God, waarin Hij door ons heen zijn glorie wil laten zien in Amersfoort en omstreken, en in de rest van de wereld.

We verlangen ernaar een natuurlijk-bovennatuurlijk leven te leiden waarin de tastbare aanwezigheid van God openbaar komt. Dit geldt voor ons dagelijks leven en zeker ook voor onze samenkomsten. 
Dit alles begint met gezamenlijk gebed en voorbede aan het begin van dit jaar. Dit keer gieten we de gebedsweek in de vorm van 24 uurs gebed.
Daarom nodigen we iedereen uit om aan deze 24 uur van gebed deel te nemen. Stap in de flow en laat je geloof opbouwen door mee te bidden en aanbidden!

De bijeenkomst zal bestaan uit meerdere blokken van aanbidding, gebed en voorbede. In de eerste plaats willen we luisteren naar wat de Heilige Geest zegt en dat uitbidden. Per blok zal er een leider zijn.
Door je op te geven via gebed24@rafaelamersfoort.nl of via de infobalie, weten we wanneer je er bent. Je kunt ervoor kiezen om op een of meerdere tijden gedurende de avond, nacht, ochtend en middag binnen te lopen en deel te nemen. Laten we ons als gemeente voorbereiden op dit 24 uurs gebed. Inschrijven wordt op prijs gesteld, maar het is een vrije inloop dus voel je welkom!

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn.

Hartelijke groet namens de initiatiefnemers voor deze 24 uur gebed,

Henri en Alie Schipper
Wytze Valkema
Peter de Groot
Henk en Alie de Ronde

Gegevens

Begin:
vrijdag 11 januari om 20:00
Einde:
zaterdag 12 januari om 20:00
Evenement Categorie: