gebed

“IK BEN NIEUW… EN IK HEB INTERESSE”
– WAT NU?

1. Maak eens een dienst mee

1. Maak eens een dienst mee

2. Geef je op voor een Alpha Cursus

2. Geef je op voor een Alpha Cursus

3. Volg een kennismaking

3. Volg een kennismaking

4. Zoek een Connectgroep

4. Zoek een Connectgroep

5. Bouw mee aan de gemeente

5. Bouw mee aan de gemeente

6. Laat je dopen

6. Laat je dopen

1. MAAK EENS EEN DIENST MEE

We zijn een kerk van voor jong en oud en beleven onze diensten op een eigentijdse manier. Een dienst duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de dienst aanbidden we en is er een spreker die een woord deelt. De sfeer is verwachtingsvol; We willen een gemeente zijn die zich laat leiden door de Heilige Geest. Er is de hele dienst een apart programma voor de kinderen.

2. GEEF JE OP VOOR ALPHA CURSUS

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha cursus iets voor jou! De Alpha cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten.

3. VOLG EEN KENNISMAKINGSCURSUS

De kennismakingscursus gaat over onze gemeente: Het ontstaan, wat we geloven, de visie, het leiderschap en onze dromen. In 4 avonden nemen we je mee door deze onderwerpen en krijg je een kijkje in de keuken van onze gemeente.

4. ZOEK EEN CONNECTGROEP

Connectgroepen zijn kleine groepen die om de week bij elkaar komen. Door je aan te sluiten bij een connectgroep leer je de gemeente beter kennen. Je doet samen leuke dingen en moedigt elkaar aan om te groeien in je relatie met Jezus.

5. BOUW MEE AAN DE GEMEENTE

Als je nieuwe mensen wilt ontmoeten, je talenten wilt inzetten en dingen leren waar je je hele leven nog wat aan hebt, bouw dan mee in de gemeente. Wij geloven dat meewerken in de kerk iets fantastisch is. Neem een kijkje bij ‘kans om te dienen’ en geef je op voor een team. Of vraag om informatie bij de infobalie.

6. LAAT JE DOPEN

Bij Rafael Amersfoort dopen wij door onderdompeling in water. Wij geloven dat dit Gods opdracht is aan alle gelovigen.

Rafael-Dienst-1
Rafael-ontmoeting-2
Rafael-Doop