“ALS RAFAEL AMERSFOORT WILLEN WE IMPACT HEBBEN OP ONZE OMGEVING
EN DE LIEFDE VAN JEZUS CHRISTUS UITSTRALEN.
WE ZIJN GEMAAKT OM EEN VERSCHIL TE MAKEN IN DEZE WERELD.”

OUTREACH

Als Rafaël Amersfoort willen we impact hebben op onze omgeving en de liefde van Jezus Christus uitstralen. We zijn gemaakt om een verschil te maken in deze wereld. Om de handen en voeten van Jezus te zijn. Individueel, maar ook als gemeente. We doen dat op de volgende manieren:

LOVE IN ACTION – STRAATACTIE

Love in Action. Dat betekent: zijn zoals Jezus op deze aarde. Hij ging rond ‘goed doende en genezende’. De straat is onze plek om te oefenen in deze levensstijl. Onder begeleiding van ervaren mensen spreken we Amersfoorters aan. We vragen naar hun geloof. We bieden gebed aan, bijvoorbeeld voor genezing. En we bieden redding aan in de ontmoeting met Jezus Christus. Geweldig!
We verzamelen op de Varkensmarkt één keer in de maand op donderdag om 19.30u. Wil jij ook mee? Hou de agenda in de gaten!

WARM HART

Iedere zaterdagochtend zet een groepje vrijwilligers van Warm Hart zich in voor de dak- en thuislozen in het centrum van Amersfoort. Warm Hart biedt dak- en thuislozen een gezellig praatje, een bak koffie en een lekkere maaltijd.

Jij kunt ook meehelpen bij Warm Hart. Geef je op via het contactformulier of meld je aan bij de informatiebalie in de foyer.

Rafael-begroeting
Rafael-Amersfoort
Rafael-Samen
Rafael-Camera
Rafael-OpMissie

RAFAEL PRODEO

Rafaël ProDeo wil omzien naar mensen in en buiten Rafaël Amersfoort die materiële hulp nodig hebben. Bij ProDeo kun je spullen die je niet meer gebruikt inleveren. Wie iets nodig heeft, kan dit weer meenemen. Op die manier streven we ook naar duurzaamheid en behoud van de schepping. ProDeo betekent gratis; we vragen dus geen geld voor onze spullen.

Elke zaterdag in de wintertijd van 11.00u tot 15.00u en in de zomertijd van 10.00u tot 14.00u is de ProDeoBank open. Het adres van de ProDeoBank is: Achterhoekerweg 1 in Hooglanderveen (bij AV-parket). Hier kan je de goederen tijdens de openingstijden ophalen en brengen.

MISSIE BUITENLAND

Rafaël Amersfoort heeft meerdere gemeenteleden die zich inzetten voor de verspreiding van het evangelie in Nederland en over heel de wereld. Als gemeente ondersteunen we deze mensen volgens het tentenmakersprincipe. Dat betekent dat zij zelf in hun levensonderhoud voorzien. Wel halen we een paar keer per jaar een zendingsoffer op en verdelen dit onder de zendelingen. Lees hier het verhaal van onze zendingswerkers.