“ALS RAFAEL AMERSFOORT WILLEN WE IMPACT HEBBEN OP ONZE OMGEVING EN DE LIEFDE VAN JEZUS CHRISTUS UITSTRALEN. WE ZIJN GEMAAKT OM EEN VERSCHIL TE MAKEN IN DEZE WERELD.”

Rafaël Amersfoort heeft meerdere gemeenteleden die zich inzetten voor de verspreiding van het evangelie in Nederland en over heel de wereld. Als gemeente ondersteunen we deze mensen volgens het tentenmakersprincipe. Dat betekent dat zij zelf in hun levensonderhoud voorzien. Wel halen we een paar keer per jaar een zendingsoffer op en verdelen dit onder de zendelingen. Lees hier het verhaal van onze zendingswerkers.

WILFRED & CHRISTINE REURINK

Al jaren hebben wij een verlangen om meer te doen dan ons comfortabele leven in Nederland te leven. Ruim twee jaar geleden heeft God ons opnieuw aangeraakt tijdens een dienst, waarna we biddend en zoekend de keus hebben gemaakt om te doen wat God van ons vraagt. Jesaja 1: 17: “Leer goed te doen, wees rechtvaardig en help de armen, de wezen en de weduwen.”

Een aantal jaar geleden hebben we tijdens een vakantie samen met een groep jongeren van Rafaël gewerkt in sloppenwijken in Zuid-Afrika. Er is daar sprake van veel armoede, criminaliteit, hiv en gebroken gezinnen. We willen kinderen en tieners een andere focus op hun leven geven door ze het evangelie te vertellen en ze te leren met Hem te leven, zodat ze leren goede keuzes te maken die een levens veranderende invloed hebben op hun leven en mensen om hen heen. We gaan werken bij Jeugd met een Opdracht, Worcester, Zuid-Afrika. Je vindt ons op www.wilfredenchristine.nl.

DANIEL HENRIETTA

Daniel, geboren en getogen in Harderwijk, is al ruim 10 jaar lid van Rafaël Amersfoort en werkt als full-time gebedszendeling in Kansas City, USA. Hij is afgestudeerd aan the Forerunner Music Academy van the International House of Prayer University (IHOPU) in Kanasas City en gaat daar nu werken voor de zendingsorganisatie OneElevenGlobal. Klik hier voor meer info.

Met 111Global organiseert Daniel gebed en aanbiddingsscholen in verschillende landen om zangers en muzikanten te trainen God dag en nacht te loven, het Woord te zingen en in voorbede met God samen te werken om het koninkrijk met kracht te zien baanbreken overal op aarde.
Afgelopen jaren heeft Daniel dit in verschillende Amerikaanse staten gedaan en in Israel, Amsterdam en Duitsland. In de toekomst zijn ook Turkije, Brazilië, Oost-Europa en Afrika opties voor scholen.

JOHAN & ALETTA VERHOEF

Sinds 2004 heeft Johan als gebedszendeling in onder andere India en het International House of Prayer in Kansas City gewerkt. In de zomer van 2010 verhuisde hij terug naar Nederland om naast zijn werk een studie Bedrijfseconomie te gaan doen. Na zijn bachelor heeft hij in 2014 zijn MSc in Global Business and Stakeholder Management aan de Erasmus universiteit grotendeels afgerond, afgezien van de scriptie.

Alette is in 2006 naar IHOP-KC verhuisd. Daarna is ze een jaar betrokken geweest bij YwaM Noorwegen. Ze studeert nu Bedrijfseconomie naast haar werk als gebedszendeling. In september 2014 zijn we getrouwd en naar Amersfoort verhuisd, waar we werken in het Gebedshuis Amersfoort. Verder zijn we bezig met stichting Forerunner, gebedswerk in Nederland (oa Going Deeper en de ONE conferentie) en reizen we een paar maanden per jaar voor (andere) projecten.

Hier vind je de website van Johan en Alette.

HELMA & BRAM DE BLOUW

Helma en Bram werken samen als relatie- en huwelijkscoaches. Zij zijn meer dan 34 jaar getrouwd en hebben drie kinderen en een aantal kleinkinderen. Zij hebben hun opleiding in ‘Family Ministries’ en counseling genoten in Nieuw Zeeland, Nederland en de Verenigde Staten en hebben meerdere jaren ervaring met (huwelijks)coaching en onderwijs, zowel in Nederland als daarbuiten.

Helma en Bram werken als part-time staf bij Youth with a Mission (Jeugd met een Opdracht) op het gebied van Family Ministries. Zij werken vanuit Amersfoort. Op deze website is meer informatie te vinden: www.heartworkcoaching.nl.

WILLEM & ERNA VEDDER

Samen hebben wij de afgelopen 10 jaren het evangelie mogen brengen in het Eemland en in verschillende Mission trips in het buitenland. We hebben 4 keer het land Peru bezocht en God heeft ons hart geraakt en geroepen om naar Lima in Peru te gaan en mee te gaan werken met het project Brazos Abiertos van Jeugd met een Opdracht in de sloppenwijken van Lima.

Op deze website vind je meer informatie over Willem en Erna: www.weloveperu.nl.

JACOB ROMMERS & MICHIEL KRAMERS

Kingdom Ministries is geboren uit Johannes 20 :21b: Gelijkerwijs Mij de Vader gezonden heeft also zende ik ook ulieden Jezus zendt mensen om andere mensen het Evangelie te brengen, te onderwijzen en te dopen. We willen deze opdracht concreet maken in gehoorzaamheid aan het onfeilbare Woord van God.

Voor de uitwerking laten we ons daarbij leiden door Johannes 3 : 8a: De wind blaast waarheen Hij wil…Ongeacht nationaliteiten of denominaties openbaart God Zijn koninkrijk. Uitgaande van deze overtuiging planten wij Kingdom Minstries overal ter wereld waar God deuren opent. Wij werken samen met iedereen die deze overtuiging draagt en bevordert.