“WIJ WILLEN JE HELPEN OM JE IN JE DAGELIJKS LEVEN TE LATEN LEIDEN DOOR DE HEILIGE GEEST”

ONDERWIJS & GROEI

Wij willen je graag toerusten om te wandelen in jouw bestemming als zoon of dochter van God. Wij zetten ons voor je in, zodat je fundament in Christus sterk wordt. Wij willen je helpen om je in je dagelijks leven te laten leiden door de Heilige Geest. Zodat je gesterkt wordt in je geloof. Kortom: samen groeien in Gods wijsheid en leren uitstappen in de uitdagingen die God voor je heeft.

GROEIACADEMIE

In de Groei Academie helpen we je groeien in het beter leren kennen van God, groeien in wijsheid, ontwikkelen van geestelijk inzicht en toename in de kennis van Zijn wil voor jouw leven (Kol 1:9-11)

Dat gebeurt in een klimaat van bekrachtiging door de Heilige Geest, zodat die groei zich afspeelt in je hoofd, je hart en je handelen. We verlangen er naar je toe te rusten voor een vruchtbaar leven.

We maken gebruik van het trainingsmateriaal dat afkomstig is van de cursus “Discipelschap en Evangelisatie” die recentelijk ontwikkeld werd door Charis Bible College.

Klik hier voor de planning en inhoud van de avonden.

MARRIAGE COURSE

Na een paar jaar afwezigheid van de Marriage Course organiseren we  in het najaar weer een cursus van 7 avonden die door Alpha Nederland onder de naam Marriage Course over heel de wereld wordt gegeven. Het zijn 7 avonden van herkenning, herstel en werken aan gezond gedrag binnen je relatie. Want, zoals een relatiedeskundige onlangs weer zei: ‘Het gaat er niet om of je met de goede man/vrouw getrouwd bent, het gaat er om of jij de goede dingen doet in je huwelijk.’

De 7 avonden hebben de volgende onderwerpen:
– Fundamenten leggen
– De kunst van communicatie
– Omgaan met conflicten
– De kracht van vergeving
– de invloed van  familie, ouders en schoonouders
– Goede seks
– Liefde in actie

De avonden worden gegeven op maandagavond vanaf maandag 3 september en dan om de twee weken, dus 3/9, 17/9, 1/10, 15/10, 29/10, 12/11, en 26/11. We starten om 8 uur en er is vanaf 19.45 uur koffie. De avonden duren tot ca. 22.15 uur, soms iets korter, soms iets langer!

Kenmerken van deze avonden : nuttige handreikingen, gezellig, opdrachten doen met elkaar, veilig voor de deelnemers want je deelt je ervaringen niet in de groep maar uitsluitend met je eigen partner.

De kosten voor de avonden zijn heel laag gehouden, namelijk 40 euro per echtpaar voor de hele cursus. Dit is inclusief 2 werkboekjes voor de deelnemers. De deelnemers wordt geadviseerd het boek ‘Ik ook van jou’ van Nicky en Sela Lee aan te schaffen.

De cursus wordt gegeven door Helma & Bram de Blouw en Rianne & Simeon van Dam.
Plaats van handeling is C1 in het gebouw van Rafaël Amersfoort, Kosmonaut 2.

Aanmelden kan via info@rafaelamersfoort.nl of via huwelijk@rafelamersfoort.nl

CONTACTFORMULIER