CONTACTGEGEVENS

Rafaël Amersfoort
Kosmonaut 2
3824 MK Amersfoort

Mail: info@rafaelamersfoort.nl
Telefoon: 033 7600 400

We zijn van dinsdag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 15.00 uur.

Tijdens de vakanties kunnen deze tijden afwijken. Het secretariaat is dan beperkt bezet. 

TOEGANKELIJKHEID

Het gebouw is niet helemaal drempelvrij maar zeker wel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij helpen je graag eventuele drempels over.
Voor slechthorenden is ringleiding aanwezig. Bij de informatiebalie in de foyer helpen we je graag verder hiermee.

BEREIKBAARHEID

Onze locatie is uiteraard uitstekend met de fiets te bereiken. Kom je met de auto, dan kan je die parkeren bij ons gebouw of bij enkele bedrijven in de buurt. Er staan parkeerwachten die je wijzen waar je je auto kwijt kan.

Kom je met het openbaar vervoer dan is onze locatie ook goed bereikbaar. Neem vanaf station Amersfoort-Centraal buslijn 3 richting Vathorst. Op de Rondweg Noord stap je uit bij bushalte de Lancering. Van daar vandaan is het ongeveer 3 minuten lopen naar ons gebouw aan de Kosmonaut 2 (zie kaartje, van B naar A).

CONTACTFORMULIER

Ik geef Rafaël Amersfoort toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken t.b.v. het functioneren van de gemeente. Deze informatie wordt in de administratie (leden, financiële en bedieningen) vastgelegd en gebruikt. Deze gegevens worden niet buiten de gemeente verspreid.

NIEUWSBRIEF

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen:Ik geef Rafaël Amersfoort toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken t.b.v. het functioneren van de gemeente. Deze informatie wordt in de administratie (leden, financiële en bedieningen) vastgelegd en gebruikt. Deze gegevens worden niet buiten de gemeente verspreid.

“KOM EENS LANGS! WIJ VINDEN HET LEUK OM JOU TE ONTMOETEN BIJ ONZE SAMENKOMST
OP ZONDAG OF BIJ EEN VAN ONZE ACTIVITEITEN. NEEM GERUST CONTACT OP ALS JE VRAGEN HEBT!”